P E T R U S

Fick sms av min GranCanariasambo - Petra.
Hon åkte till Bergen för någon vecka sedan och skulle jobba som brandvakt på någon plattform. Någon av dessa veckor innan jul och innan jag skulle åka fra Oslo var det tänkt att jag skulle ta tåget upp till Bergen och hälsa på henne i några dagar. Men nu har det tydligen hänt något för Petra är just nu påväg fra Bergen till Sverige med mellanlandning i Oslo. Jag är sjukt nyfiken på varför vistelsen blev så kort. Jag som var så himla taggad på att åka till Bergen och se den staden.
Ska träffa henne kl 17 på stationen. Efter det ska jag gå till Annica och Malena. Vi ska laga köttbullar. Mums :)
Skulle skypat med Mamman ikväll med men andra saker kom emellan så det får bli imorn istället.
Imorn ska jag antagligen träffa Klarafina också. Eller på onsdag. Ska kolla hur hon jobbar. Från att ha deltid på Zara har hon nu över julen fått heltid så hon jobbar mycket mer. Good for her!

/Caroline

M Y S K V Æ L L

Igår var det tænkt att jag skulle træffa Alex eftersom hon och hennes far var i Oslo och hælsade på lillasyster Micha. Men det blev tajt om tid efts de skulle åka tillbaka Sverige i tid så det blev inget med det. Vældigt synd eftersom vi nu inte kommer træffas førens først i sommar eftersom Alex åker till Østerrike innan jag kommer till Sverige.

Igårkvæll ringde jag då istællet min jobbarkompis Annica och vid 5-tiden begav jag mig hem till henne och min andra jobbarkompis Malena. Dær møttes jag av ett stort gæng som satt och møs runt ett bord med tænda ljus. De hade precis ætit klart men det fanns några våfflor kvar till mig som jag glatt svalde med sylt o vaniljglass.
Strax efter sju gick Malena Annica o jag till en pub på AkerBrygge och kikade på fotbollen tillsammans med Malenas væn Maria. Zlatan gjorde dundersucce bara minuter efter att han blivit inbytt. Underbart!
Det var tænkt att vi skulle gå ut på byn efter matchen men alla tre var så trøtta o sega så vi drog till Bunnpris istællet dær det inhandlades stuff till kycklingsallad. Hem till Malena o Annica igen och sen blev det matlagning och kladdkakebakning. Flickornas sambos Fredde o Henke ansløt sig till gruppen och till maten såg vi æven Wallander:Tjuven. Ska inte ge filmen ett dunderbra betyg - vældigt førutsægbar. Men Wallander ær alltid Wallander!
Jag drog hem vid tvåtiden och klev innanfør dørren och såg att mina sambos kommit hem ifrån Sverigeland. 

Inga bilder ifrån gårdagen dessværre eftersom min digitalkamera har gått sønder. Jag hade satt den på en hylla och støtte emot den så att den ramlade ner i golvet. Så nu ær ytterdelen på objektivet spræckt och løst. Så sjukt irriterande och jag blir arg på mig sjælv. Får se om jag kan gøra nått åt saken. Var ju bara nån månad sen jag køpte kameran. Trist....

/Caroline 

T I P S

Började jobbet kvart på sex idag. Stort sällskap på 25 personer som skulle äta julemat klockan sju.
Annica och jag skötte allt galant och sen kom Linda klockan tio och det var tre blondiner i baren som vanligt.
Klara kom och hälsade på mig idag med! En väldigt trevlig överraskning. Hon satte sig på en stol i baren, tog ett glas.... VATTEN... och tittade på medans jag åt.

Kvällen var rätt rolig/lugn. Verkar som att folk hellre håller sig inomhus nu när vintern och julen närmar sig istället för att gå ut på krogen och dansa på borden.
Jag hade en gäst ikväll som erbjöd mig jobb på hans nattklubb på Phillipinerna. Hejochhå vilket jobberbjudande.

Malena som vanligtvis jobbar med oss i baren var idag fri/ledig men hon kom förbi en sväng med sina vänner, hoppade in i baren och stod plötsligt där och servade kunder. Hehe. Att hon inte kan slita sig från jobbet.
Annica o jag fick sluta klockan tre men vi hjälpte Linda o rydde baren en stund iaf.

Sen blev det lite galet...
Malenas väska var sönder så denna gick hon o drog efter sig som en hund ute på gatan där vi gick, hunden fick såklart ett namn også, Fido (väldit fantasifullt för en 28åring). Hennes telefon ringde och det var två av våra stammisar från jobbet som skulle möta upp oss på torget där vi stod. Fido blev populär och helt plötsligt hamnade Fido tillsammans med vår vän mitt i fontänen springandes runt, runt, runt. Efter några varv tappar helt plötsligt husse byxorna med fortsätter springa med byxorna nerkasade vid fötterna. Inte konstigt att folk stannade upp för att fotografera och filma händelsen.

Måste även berätta om att Annica ikväll lärde mig hur man får lite extra tips/dricks.
Jag tog nämligen betalt för en smirnoff ice av en snubbe. Den kostade 65, jag fick 100 av honom och han gav mig 35 kronor i dricks. Alltså så betalade han 100 spänn ist för 65. Detta sa jag till Annica och efter en stund gör en snubbe likadant till henne. Hon säger då att hon log mot honom och fnissade sådär som tjejer ska göra. Hmm... Iaf, så kom det då fram en ny snubbe till mig, beställde två öl för 118kronor. Jag får 150kronor av honom, växlar i kassan och ska precis ge dom till honom då Annica viskar i mitt öra "le ett överdrivet leende mot honom och fnissa lite så ska vi se om det funkar". Jag kunde inte hålla mig utan började skratta. Jag räcker samtidigt växeln till mannen, han tittar på mig och sätter upp handen och säger "det går fint" och jag får behålla växeln. Annica och jag får skrattanfall såklart och konstaterar att lite fniss och ett leende går hem hos de flesta...

Imorgon ska jag träffa Alexandra SvärdMolin aka Piff, en av mina absolut bästa väninnor. Hon är här över helgen och hälsar på sin lillasyster.
Efter det ska jag bege mig hem till mina jobbarkompisar Malena och Annica. Efter en visit hos dem ska vi bege oss till byn och titta på spansk fotboll på någon av byns krogar.

Imorn kommer även mina sambos tillbaka till Oslo. Ska bli kul att se dem igen!

/Caroline

P R I N S E S S A

Kom nyss hem från jobbet. Att jobba 12 timmar stående i sträck trivs inte min höft med. Tur att det finns värktabletter :)
Gick fint för oss blondiner i baren idag SOM VANLIGT! Chefen välkomnade mig och sa "här kommer vår prinsessa" till mig när jag kom, trevligt!
Sitter nu här ensam i leiligheten eftersom mina sambos är i Sverige över helgen.
Imorn blir det jobb igen. Börjar klockan sex. Kommer ett sällskap på 25 pers som ska äta julbord klockan sex. Det ska nog gå fint!
Nu ska jag lyssna lite mer på spotify och sen blir det sängen.

/Caroline

W O R K

Klara drog hem igår vid halv3-tiden efter att vi kollat på Paradise Hotel och Kniven mot strupen som igår handlade om en krog i Halmstad.
Nu ær troligtvis Martin o Sara i Hstd om allt har gått bra på vægen. Sjælv børjar jag jobba om två timmar, kommer bli en lång kvæll och en lång natt. Jag vet att vi har flera julbordsbokningar som jag kommer få ta hand om innan bargæsterna kommer också. Pust...


Nu ær pannkakstårtan slut også. Klara åt upp sista biten igår. MUMS MUMS! Næsta gång blir det våfflor istællet.




/Caroline


E T T G L A S S




Sara hængde på mig in till stan før att træffa Klara på "Ett glass" efter att hon slutat jobbet klockan halv nio.
Først køpte vi skor till mig, fem i åtta var vi i skobutiken som stænge åtta, pust.
På "Ett glass" blev det kaffelatte och varm choklad och massa skitsnack.
Nu sitter vi hemma hos oss; Martin Sara Klara o jag. Kl halv ett inatt tar Martin o Sara bilen till Halmstad. Jag blir kvar i Oslo, ska jobba hela helgen. Imorgon kommer Alexandra "Piff" SværdMolin till Oslo o hælsar på. Ska træffa henne på Lørdag en snabbis. Ska bli himlans trevligt!

/Caroline

T Å R T K A L A S



Bilder fra kvællens mys hemma hos oss med pannkakstårta på menyn.
Thanny vispade grædde medan Klara och jag stekte pannkakor, exakt 20 pannkakor.
Den førsta åt vi upp med en gång och de resterande 19 blev till en tårta tillsammans med grædde och gudomlig hallonsylt.

/Caroline




I N T H E C I T Y




Møtte upp Klara på stan efter att hon slutat jobbet kl fem.
Vi gjorde lite ærenden och tog æven en runda o kollade skor. Klara hittade fina boots før 200NOK men det blev inget køp. Jag la undan bootsen med kjempehøg klack som jag tittat på flera gånger. Går nog in o køper de imorgen.

Førsta bilden førestæller KarlJohan. Lite læbbig figur som ær lite halvt genomskinlig dær på høgersidan.
Andra bilden ær fin juldekoration som hænger ovanfør gatorna hær i Oslo,
Bild 3 ær på Klara utanfør Oslo City
Bild 4 ær jag utanfør Oslo city
Sista bilden ær Klara nær hon førsøker førvandla fisken till en prins genom att ge den en kyss

/Caroline

J U S T W O R K I T

Jobbet igår gick finfint. Det var vældigt skønt att jag hade Isabell dær som var på sin upplærning annars hade jag fått stressa ihjæl mig. Vi fick så mye kunder ett tag och alla skulle ha olika sorters mat. Men vældigt bra før hennes upplærning att få se hur all mat tillagas.

Træffade på min chef en snabbis igår också. Hon gav mig bartenderjobb den 4 dec. De ska ha en stor fest på galoppen och hon undrade om jag kunde jobba. Jag sa ja, det ær så sjukt bra betalt att jobba på de eventen. Ska ta ledigt fra mitt andra jobb den dagen. Mer æn dubbelt så bra betalt.

Idag ska jag møta upp Klara i stan efter hennes jobb. Vi ska gå och handla ingredienser till PANNKAKSTÅRTA och sen gå hem till mig och laga. Ska bli sååå gott!

/Caroline

D R E A M S

Igår vaknade jag nær Martins væckarklocka ringde på morgonen. Jag var då mitt i en drøm så jag tog mobilen och skrev upp några stødord eftersom man alltid glømmer drømmar nær man sen somnar om.

Drømmen handlade iaf om att jag var med i ett tvprogram som hette något i stil med "Sveriges lættsamaste person". Den utspelade sig på något hotell eller liknande. Nær jag kom till inspelningsplatsen så møttes jag av killen som skulle hålla i programmet. Vi sa hej till varandra och sen frågade han mig om jag var full. Nej det ær jag inte sa jag. Och då sa han att det var meningen att jag skulle vara det. Jag skulle vara den unga och fulla och impulsiva "rollen" i programmet. Så då bestæmde han att jag skulle gå ner till baren och gå in bakom bardisken och blanda och mixa hur jag ville och så skulle dom filma under tiden.
Sen ringde væckarklockan som sagt och længre tid fick jag inte delta i drømmen...

Ja herregud. Knasig drøm. Knasigt tv-program om inte annat. Tænk om det hade funnits på riktigt. Undra om man hade tittat. Hehe.

/Caroline

O B S E S S E D




Jag kan inte sluta lyssna på den hær låten med Lykke Li!
Så himla mæktig på något sætt...
Ett av "New moons" soundtrack

/Caroline

There's a possibility



Igårkvæll skulle jag træffat Klara efter att hon slutat klockan sex.
Men istællet fick jag ett samtal från min chef på Øvrevoll. Hon hade skrivit upp mig på kvællspasset men glømt fråga mig om jag kunde jobba. Sjælvklart ville jag jobba, så jag åkte ut dit klockan tre och jobbade till klockan halv tio.
Jag jobbar æven idag och ska då också ha upplærning med en tjej.

/Caroline

K I N O



Klara smsade mig idag och vi försökte båda två att boka biljetter till "New moon" på internet men lyckades inte.
Istället gick vi till den kino som ligger på Stortingsgate.... Saga, heter den. Dessvärre hade dom inga platser kvar men tjejen i kassan kollade i datorn och såg att det finns några få platser kvar på den kino som ligger på Aker brygge. Så vi köpte dom och fick sen rusa dit på fem minuter. Vi kom i tid!
Filmen var så fin. Självklart var ettan bättre men denna var verkligen inte dålig. Ser den gärna igen och bara njuter av Kristen Stewarts vackra ansikte och Robert Pattinssons härligt blyga leende och charm.

/Caroline

M O R N I N G S I G N A L

Vaknade idag av att Sara kom in och var allmänt knasig i sovrummet. Tätt efter kommer Martin o slänger sig i sängen.
Sara hade varit o spiiiiist frukost med hennes vän Johanna i stan.

Jag sitter nu i soffan och gör viktiga saker medan Sara o Martin är på stan.
Sara tog äppelkaka med hem igår fra jobbet och den smakade himmelskt gott!

Ikväll ska Sara på inflyttningsfest hos en av sina arbetskamrater. Exakt vad Martin ska syssla med vet jag dessvärre ikke.

Själv ska jag jobb. Ska även berätta för chefen ikväll att jag bara ska jobba en månad till och sen beger jag mig till Sveriegland och börjar leva studentliv. Får se hur glad han blir på en skala när han får höra denna nyhet :)

Sitter på blocket just nu och kikar igenom alla lägenhetsannonser i Malmö.
" En möblerad trea centralt i Malmö sökes, tack "

/Caroline

N A T T I S

Hemma fra jobbet.
Vill inte sova som vanligt.
Jobbet gick fint men har som vanligt ont i føtter, vader och høft efter 12 timmar i stræck utan rast.

Sitter nu hær och tittar på kvællens IDOL och æter av mitt "namnsdagspresentgodis" - MUMS!
Tack Mamma :)

Ser att det står två tomma ølburkar på bordet - har det vart lite kalas hær ikv tro?

/Caroline


N A M N S D A G S P A K E T



Var nyss nere på posten och hämtade ut mitt paket som min mor skickat från Sverige.
Mamma och jag heter Elisabeth i mellannamn så igår hade vi namnsdag och därför fick jag paket :)
Paketet innehöll bland annat godis och ett lussebullekort, jag längtar så mycket till lussebullsäsongen :)
Paketet innehöll även ett glansigt blått paket.
Vad som låg i det glansiga hinner jag inte berätta nu.
Dags för duschen och efter det jobbet.

Later skater!

/Caroline

K A P P - P R O V N I N G

Æven Klaras pojkvæn Thanny var lite shoppingsugen idag, særskilt nær Klara sa åt honom att prova denna flotta kappa på Zaras herravdelning.

Mums!

/Caroline


S K O R



Klara drog med mig in i en butik idag før att visa mig ett par skor hon vill ha.
Det skulle hon inte ha gjort... nu ær jag också helt såld... måste nog ha dom...

/Caroline

Fika med Fredrik



Min væn Fredrik har precis flyttat till Oslo (tre veckor sen) o vi hade bestæmt att vi skulle møtas idag øver en fika och snacka lite skit.
Men innan dess var Klara hos mig och vi gjorde kycklingmackor o kikade på dåliga tv-program.
Hon føljde med o møtte upp Fredrik utanfør grand.
Vi drog alla tre till "Ett glass" och fikade och sællskapade lilla Klarafina efts hennes pojkvæn Thanny fortf var på jobb.
Trevlig fika med massa snack om ditten o datten!

/Caroline

Hstdfolk!

Idag på min tur i stan så møtte jag tre halmstadbor som jag inte visste befann sig i Oslo.
Min gamla "granne" från Fammarp - Johanna Svensson. Plus hennes vænner Ulrika och Louise som jag har spelat fotboll tillsammans med.
Johanna hade inte flyttat hit ænnu utan var bara på besøk, men snart kmr hon nog bo hær hon med verkade det som. Hon skulle bara hitta boende først!

Nu kom Martin hem. Han ær "trøtter i sina føtter" :)

/Caroline

Shoppat!



Min nya kavaj!
Sara var nere på secondhandbutiken "FRETEX" nedanfør oss før någon dag sen och køpte en kavaj, idag gick jag inom dær jag med och hittade den hær fina. Vældigt fin tillsammans med Saras hatt, hihi!

/Caroline

Tio øver tre



Nu blir det en svæng på stan i min røda basker och min rødsvarta halsduk. Xmas feeling!
Ska køpa fil till Sara, sætta in pengar och lite annat smått.

/Caroline


Redan onsdag

Denna veckan ær tv4-programmet "Halv åtta hos mig" i Halmstad.
Sjælvklart tittar jag varje kvæll.
Igår var det dags før Peep att laga mat - viiiiilken livsnjutare!!!!
http://tv4play.se/hem_och_fritid/halv_atta_hos_mig?videoId=1.1339113

/Caroline

Xmas in tha house



Fina chokladkalendern som Martin hade med sig till Oslo.
Present fra Lina till mig!
Så søtt.

/Caroline

Empire state of mind

Ær næstan bara ute nær det ær mørkt nuførtiden.
Østbanehallen visade sin dark side igår nær jag tog mig en runda på stan.
Var på jobbet och hæmtade lønepapir bland annat.

Martin o Sara ær på jobb.
Nya gossipgirlavsnittet finns på Martins dator efter Saras begæran.

Ikvæll blir det kanske en dejt med Klara efter hennes jobb.

/Caroline


B-day partyyyy





Fødelsedagsfest før Thannys jobbarkompis Alice på Ett glass igårkvæll.
Vældans trevligt.
På slutet blev det iofs slagsmål men vi øverlevde!

/Caroline


Rofylld

Hemma fra jobbet.
Fick følje hem av en norsk gutt fra Stavanger. Fint og slippa gå ensam!
Bra kvæll på jobbet. Annica, Alex o jag i baren.
Vældigt lugnt fram till klockan elva, sen blev det fullt øs fram till klockan halv 4.
Jag vill som vanligt inte sova direkt efter jobbet. Måste få lite ro i kroppen først.



Imorn blir det...

Kalas med Thanny o Klara.
Ska prata med mamma på skype.
Sara o Martin kommer tillb fra Hstd.

Bilden førestæller førresten Martin nær han visar med handen att "Nu får det vara nog..."

/Caroline

Dark when im awake

God morgon!
Gick och la mig klockan halv tio imorse och gick upp før en halvtimme sedan.
Efter jobbet inatt blev det næmligen nachspiel (efterfest på svensk) tillsammans med min jobbarkompis Alex.
Nær klockan blev kvart på sex åkte jag till centralstation och møtte upp Petrus som ska till Bergen.
Vældigt kul att se henne, sjukt længsedan sist!
Om några uker åker jag och hælsar på henne!

Nu ær Martin och Sara i Halmstad.
Imorn kommer dom tillbaka till mig och Oslo.
Nu ska jag æta lite mat och sen måste jag fixa mig infør kvællens och nattens arbete!

/Caroline

My hometown



Nu har Martin åkt till Halmstad.
"Vi ses på søndagkvæll klockan 11"
Har precis kollat nionde avsnittet av The vampire diaries, fortf lika bra!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan førbereda mig infør kvællens och nattens arbete.
Och inatt nær jag kmr hem vid 04.30-tiden så blir det ingen sømn før då ska jag sitta uppe och vænta tills klockan blir 06.00 før då ska jag næmligen møta upp min væn Petra på stationen.
Jag kommer vara en trøtt jente...

Bilden ær från en av våra grillkvællar i grøtvik nedanfør brottet i somras.
Mysfaktorn ær høg!

/Caroline

No milk today

Masjævlar går på norsk tv. Gulligt.
Sjælv ser jag knappt tangenterna hær i mørkret, så det blir nog lite felstavning.
Martin og Sara sover.
Imorn hænder det grejer før Sara o Martin som ær hemlis æn så længe.
Min helg kommer bestå utav jobb, jobb o kalas på søndagkvæll tillsammans med Thanny og Klara!
Pratade med mor på skype innan... fina mamma.
Vi pratade om allt møjligt. Bland annat om min bror. Min superduperduktiga bror. Så stolt!

/Caroline

Pen jente



Sitter og kollar på de nya avsnitten av Oskyldigt dømd, Bonde søker fru och Dagens man.
Oskyldigt dømd ær riktigt bra, Persbrandt ær kung!
Bonde søker fru ær så mysigt, men jag blir fasiken nervøs i vissa stunder!
Dagens man ær væl ingen hit egentligen men Carolina Gynning ær ju bara så jvla snygg!

/Caroline

Pancakes

Efter en tur på stan med Klara o Thanny gick vi hem till mig.
Klara var sugen på pannkakor så vi gick inom REMA 1000 och køpte mjølk och mjøl.
Sen satte vi igång...



Det blev varsin milkshake på Mcd. Choklad ær godast!

Klaras kommentar efter this pic "Det ser ut som att man ær i Las Vegas"

Det slår blixtrar om Thannys øgon

Inne på UFF fick Thanny på sig "beach 2010-klænningen"

Det blev en vældans stor pannkakssmet

Tanken var først att bruka den lilla skålen till vår smet

Locket på æggpaketet hade frusit fast och det blev till att bryta upp førpackningen

Thanny fick nya øgon


Det blev en del figurer, lænder och djur med vår smet. Hær ser vi en smiley!

Tillslut tog smeten slut efter att Klara o jag stått mer æn en timme i køket med dessa pannkakor.

Sylten var gudomlig. Hallonsylt som vi hittade i frysen. Hallelulja!
Till pannkakorna blev det æven en film "Max Payne".


/Caroline


Kose deg!

Pratade precis med Klara.
Hon har slutat jobbet och vi ska ta oss en tur ner på BYN :)
Hon ska smsa nær hon ær klar och fram tills dess lyssnar jag på "Take me home", med Nathan Barr och Lisbeth Scott.
Enjoy!

 



/Caroline


Oplanerad

God førmiddag.
Låste dørren efter Martin kl 7 och kunde sen inte somna igen.
Dagen ær oplanerad men ska nog slænga in en maskin tvætt strax.
Pratade nyss med Lina och kom o tænka på nær vi fick paket av henne med finfina bilder på.
Bilderna hænger numera på vårt kylskåp.





/Caroline


"Ooooh jääävlar!"

Min vän la upp detta youtubeklippet på facebook och jag måste dela med mig :)


/Caroline


Bergen here i come... soon...?

Pratade inatt med min vän Petra som jag bodde ihop med förra vintersäsongen på Gran Canaria.
På Lördag åker hon upp till Bergen och ska jobba fram till jul.
Eftersom hon tar flyget till Bergen från Gardemoen så ska hon åka inom Oslo och träffa mig.
Blir nog så att jag åker upp sen nån vecka o hälsar på henne i Bergen och leker turist.
Eftersom jag inte jobbar på veckodagarna så kan jag lika gärna ta en tripp till Bergen när jag ändå befinner mig i Norge.
Ser fram emot det!
Saknar vår galna tid tillsammans!



/Caroline

Kose deg!

Jobbet gick fint ikväll.
Tora hade gjort dagens städrutiner så jag kunde ägna mig åt att laga karbonader till alla hungriga gäster!
Gick ifrån övrevoll kl tio över nio för att hinna med 21.24 t-banan.
Ca 25 minuter med radio i lurarna till man är hemma med tåget. Underbara 25 minuter på t-banan. Jag gillar dom 25 minutrarna väldigt mycket. Det är så mysigt att sitta på tåget och lyssna på musik och titta ut i mörkret.

Väl hemma möttes jag av Martin Sara o SOFIA, som satt i soffan och degade.
Nu har Sara gått o lagt sig o snart ska Martin göra samma sak.
Jag ska sitta uppe en stund till och njuta av kvällen.
Martin har funnit två nya serier så man kanske skulle börja titta på någon av dem? Eller en film kanske?

Martin sa precis att han tror att vår sista månad här kommer bli bra. Det tror jag med. Vi trivs så bra i lägenheten nu att det nog kommer bli lite tråkigt att flytta härifrån om några veckor.

/Caroline

Knowing

Igårkvæll var Klara och Thanny hos oss.
Vi satt alla fem i sofforna och åt oss tjocka på chokladen som Sara hade tagit hem från jobbet samtidigt som vi kollade på "Knowing", en film med Nicolas Cage i huvudrollen. Rekomenderas før er som gillar drama/action/thriller och sci-fi! Passar helt enkelt dom flesta!




/Caroline

Work it!

Sara gick upp vældans tidigt imorse och for till jobbet.
En timme efter det går Martin upp och beger sig till sitt jobb.
Jag låste efter Martin och la mig i någon timme till.
Om en timme ska jag ta t-banan till jobbet æven jag.

Kikade nyss på åttonde avsnittet av "The vampire diaries".
Lika spænnande som alltid.

/Caroline

Hopp i sængen!

Satt o kollade igenom bilder och filmklipp från Oslotiden och hittade det hær klippet.
Hur kan vi ha missat att visa er detta?
Kanske finns en hel del anledningar iofs kom jag på nu...




/Caroline


Lilleboooo

Kom och tænka på min bror.
Det var kanske just denna helg som han skulle upp till Sthlm och gøra tester/prov før stridspilotsutbildning.
Saknar Lilleboooo!



/Caroline

In the middle of the night...

God kvæll, eller god natt eller iofs så passar nog god morgon bæst...
Klockan ær 05.05. Jag kom nyss hem från jobbet.
Mina sambos sover såklart. Martin snarkar som vanligt.
Kvællen o nattens arbete har gått fint. Det var en massa fans på justisen ikvæll. CUPFINAL!
Bra kunder ikvæll førutom en som var sjukt otrevlig mot Alex och kallade henne alla fula ord han kunde komma på.
Imornkvæll ær det førfest hos Alex och efterpå ska vi gå ut!

/Caroline

Ingen snø ænnu...

Martin kom nyss hem från jobb.
Sjælv vaknade jag før 1,5 timme sen.
Dags før att færga håret lite och sen ska jag fixa mig infør kvællens och nattens arbete.
Lyssnar just nu på KENTs nya album "rød".

Igårkvæll var Klara hær. Jag hade bakat kladdkaka så vi mumsade i oss och kollade på EMA.
Katy Perrys manus var patetiskt. Usch....

/Caroline

Flum

Nær jag tog steget utanfør dørren slutade det att snøa.
Och jag som hade bestæmt mig før att gå en runda och fota allt fint med snøflingor framfør.
Det var rætt kallt i leggins och skinnjacka så det blev en snabb runda.
Men jag hittade lite kul stuff...



 

Welcome 2 the dark side!

/Caroline


Snø.... agaaain

Har precis sett gårdagens avsnitt av bonde søker fru på tv4play.
Længtar redan till næsta veckas avsnitt :)

OJ, nu snøar det visst igen ser jag nær jag kikar ut genom fønstret.
Men jag tror ændå att det blir en innesittardag idag.

Bild från igår, kika noga och se snøflingorna i luften!



Laaaater!

/Caroline

Feeling vinter

Møtte upp Klara efter att hon slutat sitt pass klockan fem.
Vi tog en liten runda på stan.
Klara køpte ett linne och en kofta.
Jag køpte en klænning och ett par strumpbyxor.
Vi hade sån skøn feeling nær vi gick på Karl-Johan idag.
Vinter-feeling, mys-feeling, jul-feeling.
Vet inte vad vi ska kalla det. Feelgood-feeling var det iaf!



/Caroline

Maltesers

Tog en stædrunda i lægenheten medan Martin o Sara var på jobb idag.
Skønt o få det lite rent och fint.
Tog en dusch och fixade mig før att gå ut på stan och træffa Klara vid fem-tiden då hon skulle sluta sitt pass.

Passade æven på att unna mig lite Maltesers innan jag drog på mig vinterjackan och gick ut i det kalla vædret.




/Caroline


Grått

Martin o Sara jobbar.
Tora mær bættre så idag behøvde jag inte jobba på øvrevoll.
Istællet har jag stædat, skønt att få undan lite grejer och få det rent och fint i lægenheten.
Klara smsade och jag ska træffa henne i stan efter att hon slutar klockan fem i efm.

Måste visa de fina bilderna Sara och jag tog i Søndags i våra fina pælsar på Grønlands bro:




/Caroline

Afrocostume!

Martin var æven han på Halloweenfest i Lørdags.
Han hade inte någon kostym men kom øver en stor svart afroperuk som nu ligger hær hemma.
Sjælvklart var hela familjen sugna på att prova den!





/Caroline

Halloween på Justisen

I Lørdags hade vi Halloween på jobbet.
Malena, Alex och Jag kørde på Moulin Rouge-tema.







/Caroline

2 nov+Oslo+Snö=Sant

Ja det är helt knasigt.
Idag föll de första snöflingorna över Oslo.
Dom försvann iofs så fort de nuddade marken men iaf, dom fanns.
Först trodde jag att det bara regnade men så tittade jag lite mer noggrannt och såg då att det actually var snöflingor.

Idag fick jag hoppa in på övrevoll och jobba istället för Tora för hon var sjuk.
Feber och sånna hemska grejer, kanske svininfluensa? ;)
Hon är fortfarande sjuk så jag ska ta hennes pass imorgon med.
Jag är glad att jag får jobba lite!

Kom hem ikv och möttes av Sara o Martin som satt o flummade i soffan.
Sara har gått o lagt sig och nyss la sig även Martin.
Alla lampor släcktes precis så det är väl snart dags för mig att sova også.

/Caroline

Hemma fra jobb

Nyss hemkommen från jobbet.
Det var superlugnt fram tills klockan tolv då bomben kom och stællet blev fullt på två sekunder.
Många fina kommentarer om våra fina klæder och vår fina sminkning med spindelnæt och spindlar i ansiktet!
Efter jobbet blev det några drinkar på Paragrafen med de som jobbar dær och med chefen.
Malena Alex o Jag gick hem ihop och læmnade øvriga med kebab i munnen på Justisen.

Hær hemma har jag precis ætit upp den chokladtårta som Sara tog hem från jobbet før två dagar sen.
Martin och Sara sover, jag længtar også efter sængen nu.

Bilder på våra Halloweenutklædnader kommer inom kort.

KramKram

/Caroline

RSS 2.0